AquaNet Project
Was this page helpful?
AquaNet Project > Το AquaNet Project > Νέα

Νέα

  (25/09/2015 - 30/09/2015) – 7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας

      O φορέας Τεχνική συμμετείχε στην Έκθεση «ΕΒΕΠ 2015» (7η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας) στην Κατερίνη Πιερίας (25-30/09/2015), στο πλαίσιο της οποίας δέχθηκε την επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη κ. Μαυρίδου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε από τα μέλη της ερευνητικής ομάδας  Δημήτρη Ζαλίκα και Γιώργο Λιόντα σχετικά με το έργο, τα αποτελέσματα, τις προοπτικές και τον καινοτόμο χαρακτήρα του. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, αλλά και σε όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας της Έκθεσης, εκτέθηκαν στο περίπτερο της «ΖΑΛΙΚΑΣ ΛΙΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ» ένα σταντ με πρωτότυπα αισθητήρια και εξοπλισμό, φυλλάδια πληροφορίες για το AquaNet, αφίσες και λοιπό ενημερωτικό υλικό. Εκτός από την κ. Αντιπεριφερειάρχη ενημερώθηκαν εκπρόσωποι φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Δημοτικών Επιχειρήσεων, όπως επίσης και εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς και επιστημονικών και επαγγελματικών φορέων. Η συμμετοχή του φορέα Τεχνική στην ΕΒΕΠ 2015 παρουσιάστηκε και στον ηλεκτρονικό τύπο:

  7_ekthesiKentrikhsMakedonias.jpg

   

  (25/05/2015 - 29/05/2015) – INSPIRE Geospatial World Forum

  Η GET συμμετείχε στην έκθεση εταιρειών που έλαβε χώρα τον Μάιο (25-29 Μάιου 2015, στη Λισαβόνα) στο Παγκόσμιο Συνέδριο INSPIRE Geospatial World Forum με τη συμμετοχή πάνω από 1700 συνέδρων (φορείς από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα) από 104 χώρες. Το συνέδριο είχε ως θέμα τη σύγκλιση των "Γεωχωρικών τεχνολογιών" και της "καλής διακυβέρνησης" στο πλαίσιο κοινών θεσμικών και νομικών πρωτοβουλιών Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, στον συνεδριακό χώρο, η εταιρεία GET είχε δικό της χώρο όπου μέσω μεγάλης οθόνης πρόβαλε τόσο την ιστοσελίδα του AquaΝet όσο και το λογισμικό εφαρμογής Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών. Επίσης, εκπρόσωπος της ομάδας έργου του AquaΝet ενημέρωνε όλους τους ενδιαφερόμενους για τους στόχους του έργου, τα αποτελέσματα και τις εφαρμογές που αναπτύχθηκαν. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρατηρήθηκε από φορείς διαχείρισης πληροφοριών σχετικά με δίκτυα ύδρευσης, από φορείς τοπικής αυτοδιοίκησης και από ιδιωτικές εταιρείες. Αντίστοιχα, σε εθνικό επίπεδο, η GET συμμετέχοντας στην έκθεση εταιρειών στο πλαίσιο του 4ου Πανελληνίου Συνεδρίου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών, Θεσσαλονίκη, 26-28 Σεπτεμβρίου 2014 μέσω οθόνης πρόβαλλε τη betaversionτου AquanetGIS ενημερώνοντας τους Τοπογράφους Μηχανικούς από δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σχετικά με το έργο, τους στόχους και τα οφέλη του. 

   

  IGWF_1.pngIGWF_2.pngIGWF_3.png

  Προβολή – προώθηση AquaΝet έργου στο Συνέδριο INSPIRE Geospatial World Forum 2015.

   

  (30/03/2015) – Open Day του Πολυτεχνείου Κρήτης

  Παρουσίαση τεχνολογίας που αναπτύχθηκε στο AquaΝet κατά την επίσκεψη μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο πλαίσιο του OpenDayτου Πολυτεχνείου Κρήτης στις 30/3/2015:  

   

    openDay.jpeg

   

  (01/03/2015) – Hμερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού

  Παρουσίαση τεχνολογίας που αναπτύχθηκε στο AquaΝet σε ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού στις 1/3/2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων: 

   CGW.png

   

  (26/09/2014 - 01/10/2014) - Συμμετοχή στην 6η ΕΒΕΠ 2014 στη Κατερίνη

  Ο φορέας Ζαλίκας – Λιόντας Τεχνική συμμετείχε στην 6η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας Κεντρικής Μακεδονίας Έκθεση (ΕΒΕΠ 2014) που διεξήχθη από 26-9 έως 1-10-2014 στην Κατερίνη Πιερίας, στην οποία παρουσίασε το έργο, τους στόχους του, τις προοπτικές και τον καινοτόμο χαρακτήρα του: 

   EBEP_2014_1.pngEBEP_2014_2.png

  EBEP_2014_4.pngEBEP_2014_3.png

   

   

   

  (11/07/2014) – Ετήσια συνάντηση

  Η ετήσια συνάντηση του Aquanet πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Κατά τη συνεδρίαση αυτή, συζητήθηκαν η τρέχουσα κατάσταση και οι μελλοντικές δραστηριότητες του έργου .

  Annual Meeting.jpg

   

  (27/09/2013 - 02/10/2013) - Συμμετοχή στην 5η ΕΒΕΠ 2013 στη Κατερίνη

  Στα πλαίσια της Έκθεσης «ΕΒΕΠ 2013» (5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Κεντρικής Μακεδονίας) στην Κατερίνη Πιερίας (27/09-02/10/2013), δεχτήκαμε την επίσκεψη του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου.Κατά την διάρκεια της επίσκεψης ο κ. υπουργός ενημερώθηκε από τα μέλη της ερευνητικής Ομάδας  Δημήτρη Ζαλίκα και Γιώργο Λιόντα σχετικά με το έργο, τους στόχους του, τις προοπτικές και τον καινοτόμο χαρακτήρα του. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης αυτής, αλλά και σε όλο το χρονικό διάστημα λειτουργίας της Έκθεσης, εκτέθηκε στο περίπτερο της «ΖΑΛΙΚΑΣ ΛΙΟΝΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ» η αφίσα του έργου.

  IMG_8476.jpg

  IMG_8477.jpg

  AQUANET poster1.jpg

  (26/09/2013) - H ιστοσελίδα του AquaNet είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό από σήμερα

   

  Είναι η πρώτη ενημέρωση στα Νέα της ιστοσελίδας του AquaNet.

  Με περηφάνια παρουσιάζουμε το AquaNet, βασισμένο στην πλατφόρμα Mindtouch Core. O σκοπός αυτής της διαδικτυακής πλατφόρμας είναι να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τα αντικείμενα και την εξέλιξη του AquaNet Project, όπως επίσης να βοηθήσει τα μέλη και τους συντελεστές της κοινοπραξίας να έχουν ένα καλό εργαλείο συνεργασίας.

  Μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι διαθέσιμα σε αυτή τη πλατφόρμα είναι τα εξής:

  • Πρόσβαση για τα μέλη και τους συντελεστές της κοινοπραξίας, στην οποία μπορούν να φορτώσουν αρχεία, να γράψουν εκθέσεις, να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματα της προόδου τους και την ανταλλαγή κάθε είδους πληροφοριών που απαιτούνται για τη συνεργασία τους.
  • Απόλυτος έλεγχος στο δημοσιευμένο υλικό. Κάθε μέλος μπορεί να ελέγξει αν το υλικό που δημοσιεύει είναι δημόσια προσβάσιμο ή περιορισμένο σε ορισμένα μέλη, ομάδες μελών ή ιδιώτες. 
  • Η συγγραφή εκθέσεων σε αυτή τη σελίδα δεν είναι χρονοβόρα διαδικασία. Όλες οι σελίδες μπορούν να εξαχθούν σε αρχεία pdf χρησιμοποιώντας αρχεία προτύπων. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα μερικά αποτελέσματα που δημοσιεύονται εδώ μπορούν να συνδυαστούν και να παραχθεί μια σχεδόν δημοσιευμένη έκθεση σε μορφή pdf.

   

  Είμαι διαθέσιμος να βοηθήσω τον καθένα από τα μέλη της κοινοπραξίας και των συνεργατών, ώστε να κάνουμε το site πιο χρήσιμο, όπως θα ήθελαν.

   

  Με εκτίμηση, 

  Ο διαχειριστής

   

  ( 26/07/2013 )- Kick Off Meeting

   

  kick-off.jpg

  Η ΑquaNet συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2013 στο Πολυτεχνείο της Κρήτης. Όλα τα μέλη της κοινοπραξίας ήταν παρόντες. Ο Δρ Κουτρούλης, ο επικεφαλής του προγράμματος AquaNet, παρουσίασε το στόχο του έργου και το πλάνο εργασίας και ο κ.Μαυρέλλης παρουσίασε το χαρτοφυλάκιο της GET με συναφή έργα που είχαν στο παρελθόν. Μετά τη συνάντηση, οδηγηθήκαμε σε μια από τις πιο γνωστές δεξαμενές νερού των Χανίων, στη δεξαμενή του Αγίου Ιωάννη, και στο κεντρικό σημείο ελέγχου του συστήματος ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. της Διαχείρισης.

  Copyright © AquaNet
  Powered by MindTouch Core